Är redo att City straffas med hjälp av UAE:s band genom användning av Syrien?

0

Chelsea är ej den den som engelska Premier League-klubben för att påverkas av “politik” efter är benägna att den brittiska den federala regeringen uttryckt missnöje efter är benägna att Manchester Citys chef Sheikh Mansour träffat Syriens president Bashar al-Assad.

I rad med BBC, Assads första besök inom Förenade Arabemiraten (UAE) av den anledningen som kriget debuterade inom Syrien, träffade mannen dessutom Mansour, landets vice premiärminister. Sätt brittiska utrikesdepartementet bedömde är benägna att sådana konferenser “undergräver sannolikheterna” åt fred inom Syrien.

Jonathan Hargreaves, Storbritanniens särskilda sändebud åt Syrien, kritiserade mötet på Twitter, allteftersom Labour-parlamentarikern Chris Bryant ohälsosamt Premier League är benägna att bedöma i fråga om Mansour hade varit “värdig är benägna att äga det finns en fotbollsklubb inom Storbritannien”.

Innan denna månad vägrade Förenade Arabemiraten är benägna att stödja det finns en resolution för att fördömer Rysslands invasion resten av FN.

[ad_2]

Leave a Reply