Palace förödmjukade Everton för att stödja FA-cupens semifinal!

Crystal Palace nådde det finns en spektakulära 4-0-seger genom Everton inom kvartsfinalen inom FA-cupen, så att hålla fast vid det den dåliga formaliteten för att stödja laget resten av Frank Lampard, för att för tillfället är bara för att även har kramp vistelser tenderar att bromsa ner för att stödja överlevnad inom Premier League.

Den nya engelska landslagsspelaren, Golv Guey, gjorde inom den tjugo femte minuten sätt första målet för att stödja Crystal Palace, för att stödja Jean-Philippe Mateta att utvidga ytterligare 2:0 inom den tipsa resten av halvleken efter assistans ifrån Wilfried Zaha. Zaha gjorde mål som inom den 79:e minuten, för att stödja Will Hughes tenderar att placera punkt för att stödja matchen inom den 88:e minuten för att stödja nyckeln framgången för att stödja Patrick Vieiras grupp.

Chelsea gick vidare ytterligare semifinal inom går genom användning av seger genom Middlesbrough, medans man dessa dagar konfronterad Southampton-Manchester City men även Nottingham Forest-Liverpool inom de som resten två kvartsfinalerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − two =