Ukrainaren Yarmolenko “höjde” West Ham gentemot Sevilla!

Den ukrainske anfallaren Andriy Yarmolenko gjorde nyckelmålet anger orsak West Ham är benägna att slå de som tvåfaldiga Europa League-mästarna Sevilla genom användning av 2-0 på förlängning så att nå kvartsfinalen inom 2:a rankade eu konkurrensen.

Sevilla anlände mot London genom användning av ett övertag på 1-0 hemmahörande i första matchen på hemmaplan, dock Tomas Soucek eliminerade fördelen inom den trettionionde matchminuten. Som växte till inget nytt mål som förrän inom den tipsa resten av de som ordinarie 90 minuterna att tillägga inom den 112:e minuten har varit Yarmolenko på korrekt tillräckligt med utrymme att tillägga gav “hammare” en massiv europeisk framgång.

Inom det finns en ironisk förbättring, 2:a klubben hemmahörande i Sevilla, hoppade Real Betis ur konkurrensen efter förlängning, efter är benägna att Eintracht Frankfurt kvitterat inom den 121:a minuten genom användning av ett mål som resten av Hintegger, så att gå vidare efter gästernas 2:1-seger.

Lyon kan inom kvartsfinal, efter oavgjort 1:1 gentemot Porto, efter är benägna att de som firat genom användning av 1:0 på besöket inom Portugal.

EUROPE LEAGUE, 1/8 FINAL, 2:A MATCH

Eintracht Frankfurt – Real Betis 1:1, första matchen 2:1, ett fullständigt 3:2

Lyon – Porto 1:1, första matchen 1:0, ett fullständigt 2:1

West Ham – Sevilla 1: 0, 2: 0 på tid utöver regleringen, första matchen 0: 1, ett fullständigt 2: 1

Inom DEN FJÄRDE FINALEN Inom EUROPE LEAGAN KOMMER DE SPELA:

Atalanta (Ita), Rangers (Scho), Barcelona (Spa), Braga (Por), RB Leipzig (Erbjuder), Lyon (Fra), West Ham (Ang), Eintracht Frankfurt Erbjuder)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × four =