Eskilstuna samt Flen kolla tenderar att pendla via cykel “duktig samt rolig risk” “utan att tenderar att skulle vilja duscha samt av fixa”

Inom vår är redo att utvalda bilpendlare ifrån Eskilstuna samt Flen kolla in tenderar att pendla via elcykel istället med hjälp av bilen. Bakom försöket står EU-projektet Fossilfritt 2030 – Tydliga resan. – Innan gör ett försök tenderar att en mängd behöver hålla det uppe via cykel en gång de ordentligt även har provat, säger, projektledare. Hela 2021 fick arbetarna på två arbetsplatser inom Eskilstuna samt Flen utsikterna tenderar att kolla in ett bilfritt liv hela genom tenderar att prova elcykel utan kostnad inom det finns en månad. Efter provperioden svarade det praktiskt taget hälften resten av deltagarna tenderar att de som önskade att hålla det uppe cykla. Därefter låter är faktiskt EU-projektet Fossilfritt 2030 – Tydliga resan fler förvärva utsikterna tenderar att kolla in elcykel kostnadsfritt. – Personer för att bor inom Eskilstuna eller Flen är redo att anmäla sitt nyfikenhet hela mars månad samt därefter välj vi ut testdeltagare, säger, infrastrukturstrateg inom Flens kommun. 30 utvalda cyklister Med avsikt att växa till att bli utvald vill du anmäla dig genom projektets anmälningssida. Deltagarna väljs av den anledningen som ut utifrån antal standard. Inom första hand riktar sig erbjudandet åt personer för att dessa dagar gör sin göra en resa via bilen. – Innan testdeltagare tyckte tenderar att sätt hade varit det finns en duktig samt rolig risk det som får prova elcykel. Bland annat med tanke på sätt hade varit enkelt ha förmågan att bära cykeln åt jobbet utan ut en tenderar att skulle vilja duscha samt av fixa i fråga om efteråt. Ett antal även har berättat tenderar att dem har kunnat rensa sinne på ett alldeles annat metod än en gång de åkte bilen åt jobbet, säger, Kollektivtrafiksamordnare inom Eskilstuna kommun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × five =