En mega “utrensning” inom PSG, Al Kelaifi avgår dessutom

Paris Saint-Germain drabbades resten av och extra ett misslyckande inom Champions League den denna sort säsongen, oavsett de stora investeringarna inom laget.

Som svar på franska medier sätter ihop de som qatariska ägarna en mega utrensning resten av klubben inom den tipsa resten av säsongen att tillägga president Nasser Al Kelaifi närma sig troligen för att avvika för.

President Nasser al-Kalaifi kallades omgående ytterligare Dohas högkvarter att tillägga kan förvärva sparken inom den tipsa resten av säsongen.

Mannen jag skulle inte ha sällskap resten av sportchefen Leonardo att tillägga tränaren Mauricio Pochettino, vilket närma sig för att ändra så mycket som ledarskapet hemmahörande i att tillägga genom användning av det följande säsong.

Det är det redan absolut tenderar att Mbape avgår inom den tipsa resten av säsongen, att tillägga övergångarna resten av Messi, Donaruma, Vijnaldum att tillägga Sergio Ramos bekräftade sig vara missar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven − 2 =