Becker skämtar genom användning av engelsmännen – mannen på jakt efter det finns en översättare mot tyska

Även när mannen gjorde sin första Wimbledon-kommentar på flytande engelska anger orsak 20 12 månader av den anledningen som, ohälsosamt Boris Becker efter det finns en tysk översättare på konkursrättegången men även anklagelser i fråga om tenderar att mannen gömt tillhörigheter, pengar, aktiebrev men även troféer hemmahörande i Wimbledon i ett försök att slippa betala fordringsägare.

Becker, 53, för att flyttade mot UK 2009 i ett försök att köpa det finns en bostadsrätt på 7 tiotusentals tiotusentals euro intill Wimbledon, kanske vill inställa sig inom Crown Court inom Southwark den den här typen månaden anklagad i ett försök att ha gömt större än 8 1,8 tiotusentals tidigare än mannen förklarade sig inom till kapitel 11. Pojken anklagas dessutom i ett försök att ha överfört hundratusentals kilo mot olika konton tillsammans med hans två ex-fruar, Barbara Becker men även Shirley Becker.

Hans advokat, Jonathan Ledlow, bekräftade tenderar att mannen jag skulle inte för att använda sig av det finns en engelsk översättare varje gång mannen gav ett pressmeddelande, även när mannen erkände tenderar att mannen talade engelska flytande.

“Jag förväntar sig mig tenderar att mannen kanske vill bistånd genom användning av tenderar att tolka bara några få fras. “Det kommer ej tenderar att det har varit det någon person helt översättare, så det kommer det har varit det bistånd,” nämnde Ledlow.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 2 =