Leicester även Olympique Marseille i form av segrar, PSV-Köpenhamn otänkbara 4:4

Leicester även Olympique Marseille mottagit de som första matcherna inom åttondelsfinalerna inom UEFA Europa League, då å andra sidan PSV Eindhoven hände igen hemmahörande i 1:3 med avsikt att spela engagerande 4:4 i form av Köpenhamn, Danmark, även norska Bodo/Glimt fortsatte den ecu drömmen i form av 2 : 1 seger genom AZ Alkmaar.

Golv Albrighton gav Leicester ledningen kontra franska Rennes inom den trettionde minuten, tidigare än pojken assisterade Kelechi Iheanacho inom slutminuterna åt ett övertag på 2-0 tidigare än returmatchen. Marseille i form av två mål som resten av Arkadyush Milik nådde det finns en 2:1-seger genom Basel.

CONFERENCE LEAGUE EUROPA, 1/8 FINAL, FÖRSTA MATCH

Bodo / Glimt – AZ Alkmaar 2:1

Leicester – Rennes 2:0

Olympique Marseille – Basel 2: 1

PSV Eindhoven – Köpenhamn 4:4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 + four =