Bayern skickade Salzburg via det finns en “sjua”

0

Av barn Munich hade inga bekymmer inom natt att tillägga nådde okomplicerat det finns en 7:1-seger emot Salzburg.

Den primära matchen slutade och använder inte en vinnare 1:1 att tillägga Bayern på hemmaplan meddelade redan med ursprung i inträde inom vilken riktning det kommer gå ikväll. Den tyska det enorma hade efter bara för att 23 minuters spelet ett övertag via 3-0, så resultat i åt toppen förblev svårigheten öppen via vilket slutresultat matchen närma sig är benägna att ge upp.

Pojken gjorde alla de tre målen för att stödja Bayern genom loppet av den perioden Robert Lewandowski. Inom toppen resten av halvlek slog att tillägga Gnabri för att stödja Bayern via 4:0 med ett syfte att gå åt paus. Inom 2:a delen Mjölnare att tillägga Сане tog hand i fråga om det finns en extra övertygande seger. Miller gjorde två mål som inom den 54:e att tillägga 83:e minuten, att tillägga Sane satte den slutlig 7:1 strax tidigare att toppen. Sätt hedervärda målet för att stödja gästerna hade varit arbetet via Kjaergaard inom den 70:e minuten.