Murray närma sig är benägna att donera så mycket som 2022 års prisfond mot UNICEF att tillägga Ukraina

Den förut världsettan Andy Murray hemmahörande i Skottland även har bekräftat är benägna att han kommer donera alla de summa pengar han kommer vinna inom 2022 års turneringar mot UNICEF-programmet med ett syfte att stötta av ungar inom Ukraina.

Murray närma sig är benägna att arbeta via UNICEFs barnbyrå med ett syfte att stötta av ungar för att påverkas av kriget mellan Ryssland att tillägga Ukraina, efter är benägna att UNHCR bekräftat 2 hundratusentals flyktingar hemmahörande i krisen.

“Genom 7,5 hundratusentals av ungar är inom riskzonen inom konflikten inom Ukraina, så jag ska är benägna att arbeta via UNICEF med ett syfte att tillhandahålla medicinska förnödenheter att tillägga babypaket. Det är det nödvändig är benägna att deras undervisning av konstant, för att det är UNICEF behöver ge mot undervisning utöver rehabilitering resten av skadade av fakulteter. “Så mycket som prisfonden går inom den riktningen inom toppen resten av året, att tillägga alla de är redo att donera mot UNICEF.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 4 =