Abramovich köper det finns en 123-årig medlemskap efter Chelsea?

Den ryske affärsmannen Roman Abramovich närma sig tenderar att dumpa detta Europa- dessutom världsmästaren Chelsea efter det bara om 20 12 månader.

Priset för att Abramovich satt med hjälp av Londonklubben ligger på hela två miljarder euro dessutom utländska medier rapporterar tenderar att Abramovich närma sig för att stanna inom fotbollen dessutom köpa det finns en ny medlemskap.

På game står den 123-årige brasilianska det enorma Vasco da Geama. Sätt den här typen laget är tänkt att vara hans det efterföljande mål som. Klubbens följare närma sig säkerligen för att inte du kommer att behöva betydligt emot i fråga om man tittar på vad Abramovich gjorde inom Chelsea.

Vasco da Gama tävlar denna dag inom den brasilianska Serie B.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six + 12 =