Efter United “sparkade” Middlesbrough Tottenham ifrån FA-cupen!

Engelska andradivisionen Middlesbrough fortsatte sin drömprestation inom den äldsta klubbtävlingen, efter du kommer att ha slagit Tottenham i form av 1-0 på förlängning att tillägga gått vidare åt kvartsfinal inom FA-cupen.

Boro inom förra omgången på ett dramatiskt tillvägagångssätt efter du kommer att ha tagit straffar eliminerade Manchester United, tidigare än ikväll med ett syfte att göra fansen resten av “Riverside” glada gång.

Antonio Contes Tottenham hade hoppats tenderar att FA-cupen jag skulle inte förbli deras den som sannolikhet att förverkliga titeln den denna sort säsongen, så genom den 90 min långa grundsäsongen har varit Boro farligare, vilket visades inom den 107:e minuten resten av förlängningen, varje gång person mellan 13 och 19 år Josh Coburn klarade sig. Totehems skydd att tillägga tenderar att göra matchens den som mål som.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 2 =