Adidas även har klippt banden via Ryssland

Den tyska sportutrustningstillverkaren Adidas även har sagt är benägna att de som ensidigt avbryter samarbetet via sätt ryska fotbollsförbundet p.g.a. dess invasion resten av Ukraina.

Rörelsen uttalas inom ett pressmeddelande är benägna att de som p.g.a. den rådande situationen tvingas vi säger att citerar avtalet, som var inom energi eftersom den 2008.

Adidas hade varit extra än bara ett sportmärke inom Ryssland. Varumärket även har funnits inom Ryssland eftersom den 1980 att tillägga hela sätt kalla kriget, då västvärlden bojkottade OS inom Moskva.

Uppsägningen resten av kontraktet är endast en förlängning resten av sanktionerna emot rysk fotbollsfolks efter är benägna att FIFA att tillägga UEFA inom går fattade ett val i fråga om är benägna att stänga resten av landslaget att tillägga klubbarna hemmahörande i alla de matcher inom dess organisation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 + twelve =