Putin lämnades och använder inte en Judoförbundets hederspresidentskap

Internationella judoförbundet (IJF) även har bekräftat tenderar att Rysslands president Vladimir Putin även har stängts resten av hemmahörande i sin publicera för att hederspresident p.g.a. invasionen resten av Ukraina.

“P.g.a. kriget inom Ukraina tillkännager Internationella judoförbundet avstängningen resten av posten för att hederspresident även en utsändare med hjälp av Mr. Vladimir Putin”, sade IJF inom ett pressmeddelande.

Putin, som kan vara ofta känd som det finns en fan resten av judo, nådde den åttonde dagen 2014, en av många de som högsta graderna inom spelet. Pojken även har varit förbundets hedersordförande eftersom den 2008, även 2014 kallade IJF-president Marius Wieser honom med hjälp av “den perfekta ambassadören med hjälp av vår sportaktiviteter”.

På detta är det därefter inom det finns en rad straff med hjälp av rysk idrott eftersom den kriget inom Ukraina. UEFA ställde komma in arrangemanget resten av finalen inom Champions League inom St. Petersburg även infört tenderar att kontraktet via “Gazprom” påstås nämner, då däremot Formulering 1 avbröt loppet inom Sochi den 25 september. Polen även Sverige även har sagt tenderar att de som för att inte närma sig tenderar att spela gentemot Ryssland inom VM-kvalet inom Qatar, då däremot Internationella olympiska kommittén (IOC) även har sagt tenderar att ryssarna även har brutit gentemot den “olympiska vapenvilan”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 3 =