Tuhel: Situationen inom Chelsea är fruktansvärd

UK utvisar Chelseas chef Roman Abramovich att kunna ha samarbetat genom användning av Rysslands president Vladimir Putin.

Chelsea-tränaren Thomas Tuhel döljer för att inte tenderar att situationen inom klubben är fruktansvärd.

“Vi kommer att få för att inte falska tenderar att sätt den här typen för att inte är ett besvär, anger orsak mig samt hela inom klubben är sätt den här typen hemskt. “Våra huvuden är ‘för att inte fixa’, vi är de förvirrade samt sätt den här typen är faktiskt obehagligt,” uttalas Tuhel.

“Chelsea närma sig tenderar att visa sig vara målet anger orsak angrepp samt säkert konspirationer. Spelarna, tränaren samt tränarstaben har inte någonting tenderar att göra genom användning av vad som sker inom Ryssland. Vi är ej ansvariga anger orsak betydligt sådant. Kriget inom Europa är betydligt för att ingen person du har någonsin även har föreställt sig. “Vi tro tenderar att sätt övertagande ultimata snabbt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten + ten =