Ryska tennisäss Rublev dessutom Medvedev genom användning av budskap i fråga om fred

0

Den ryske tennisspelaren Andrei Rublev gick vidare åt finalen inom Dubai Championship på fredagen efter det finns en hård 3: 6/7: 5/7: 6 (5) seger genom polen Hubert Hurkac, varefter pojken skickade ett antikrigsmeddelande genom användning av signatur resten av kameran inom änden resten av svärdet.

Den 7:e rankade Rublev, för att mottagit det finns en dubbeltitel inom Marseille förra veckan, tillsammans med dubbeltiteln genom användning av sin mångårige god vän, ukrainaren Denis Molchanov, bestämde sig med avsikt att göra det finns en sådan gest.

Hans landsman Danil Medvedev, för att har fått ny världsetta hemmahörande i dessutom genom användning av måndag, skickade dessutom ett fredsbud hemmahörande i Acapulco, under vilket pojken utför inom Mexico Open.

“Är benägna att undersöka nyheterna hemifrån denna sort inom Mexiko hade varit för att inte lugnt. För att tennisspelare behöver jag främja fred hela i fråga om på planeten. Vi utför inom så en mängd antal av länder som och det är det för att inte lugnt att lyssna på sådana information. “Jag för att stödja fred”, nämnde Medvedev.

[ad_2]

Leave a Reply