Ronaldo: Ingen person en annan ivrig spelare inom historien är redo att klara av sätt jag gjorde

Manchester United dessutom världsfotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo är stolta genom vad mannen även har åstadkommit inom sin berömda yrke.

“Mitt liv hade varit en härlig åka. Jag satte antydan på alla de destinationer genom vilket jag tillbringade min yrke. Jag överväga är benägna att sätt för att inte finns någon person en annan ivrig spelare inom historien för att är redo att klara av sätt. Tips om hur man är redo att mannen nå siffrorna, å andra sidan jag har ingen aning i fråga om mannen är redo att vi säger att: “hade varit jag än hade varit, lämnade jag ett märke”. “Som gör mig lycklig”, nämnde Ronaldo.

“Jag jag vet att är benägna att jag för att inte även har ett antal 12 månader vistelser mot den tipsa resten av min yrke. “Jag tros förvärva spela inom 4 eller 5 12 månader mot dessutom hålla det uppe vinna troféer”, tillade den 37-årige portugisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × five =