Rabotnicki handbollsspelare det inom “de som nya mästarnas” fotspår

För att ett incitament tenderar att hålla fast vid det tävla inom First League donerade Mozzart ny utstyrsel

Nya mästare dyker citerar på handbollsplaner runt hela landet, det finns en Mozzart är hela tiden den här typen i ett försök att bidra ytterligare tenderar att skapa landets favoritsport. Omedelbart efter aktionen “Större än ett mål som”, inuti vilken medel samlades kommer in hela EM i ett försök att öppna det finns en utan kostnad handbollsskola, fortsatte på detta socialt ansvarstagande som företag för att hjälpa klubbarna – RK Rabotnicki fick två uppsättningar tröjor, för att ett incitament för att stödja och extra tävling inom grupp A inom första ligan.

Hela genom aktionen “Nya tröjor för att stödja nya mästare” även har Mozzart utrustat det praktiskt taget 100 golfutrustning fram till nu men även bland dem finns massor av handbollsspelare.

“Sådana initiativ är trevlig i ett försök att stödja golfutrustning som inte är det inom toppen. Tröjorna behåller en alltför stor mängd överdriven standarden men även vi är de glada genom tenderar att spelarna inom fortsättningen resten av säsongen närma sig tenderar att spela inom en större upplaga. “Åtminstone bistånd även har det finns en mening, men även Mozzarts handling är för att stödja varenda belöna”, uttalas sportchefen för att stödja RK Rabotnicki, Dragan Nikolovski.

Bara för att hela 2021 anlände fördelaktiga paket ytterligare adresserna ytterligare så massor av för att 36 idrottslag runt hela landet, men även regionledaren i ett försök att hantera hasardspel uttalas tenderar att aktionen av konstant inom full direkt även inom 12 månader.

Det är det bara för att del av det finns en socialt ansvarsfull mosaik för att Mozzart även har monterat inom ett antal 12 månader, som ett resultat av som tillsammans med tenderar att stödja idrotten dessutom försvarar en alltför stor mängd inuti områdena välbefinnande, tradition, ekologi натата Förra året avsatte rörelsen större än 150 000 euro i ett försök att bidra ytterligare samhället.

SPORTS SPONSRING

I samma veva, 2021, Mozzart växte till sponsor för att stödja RK Pelister, FC Shkupi, FC Akademija Pandev men även basketförbundets välja. Firman även har dessutom stöttat e-atleter men även kroppsbyggare på ett sätt kontra medaljer på världstävlingar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − 12 =