Dåliga information med hjälp av Juventus – McKenney på marknaden 8 ytterligare 12 veckor

Juventus, inom går natt, lyckades göra oavgjort gentemot Villarreal (1:1), inom den primära omgångens finalmatch inom Champions League.

“Gubben” valda ett gynnsamt konsekvens hantera returmatchen, även om hon spelade det finns en dålig match. Allegri även har ett antal bekymmer via spelarnas olyckor, p.g.a. vilka pojken för att inte kan motsätta sig värdarna via sätt starkaste laget.

Listan genom skadade idrottsman inom Juventus är stor men även efter matchen på “La Ceramica” hoppade och extra det finns en idrottsman ur Allegris planer.

Vanston McKenney, efter det finns en duell via Pervis Etupignan, förblev inom värk liggande på planen. Genom användning av stöd av läkarteamet hände pojken ur sporten men även efter matchen fick Allegri reda på tenderar att amerikanen gömt ett ben inom foten.

Juve och använder inte en McKenney skulle vara genom loppet av de som kommande åtta ytterligare 12 veckorna, vilket betyder att pojken jag skulle inte återvända ytterligare laget var som helst inom den tipsa resten av säsongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + one =