“Av föräldrar behöver klaga samt behöver göra historier omkring oss” – Bruno Fernandes uppmärksam på att recensioner i fråga om Harry Maguire-sprickan inom Manchester United

Manchester United mittfältare Bruno Fernandes även har insisterat på tenderar att ingen person inom klubben även har ett antal bekymmer genom användning av Harry Maguiregenom användning av portugiserna för att besegrar ut gentemot individer som gör “historier”.

Fernandes publicerade inte för länge sedan ett fotografi på sociala medier för att fångade miljontals människors uppmärksamhet hela i fråga om på denna planet. Inlägget hade ett fotografi resten av Fernandes för att står mellan Eric Bailly samt Raphael Varane, genom användning av bildtexten:

“Känner mig väldigt trygg mellan dessa två.”

För att väntat hade varit ganska mycket av rusar att dra för slutsatser efter du kommer att ha betraktat imagen samt trodde tenderar att Fernandes föredrog Bailly samt Varane för att mittbackspar.

Bruno Fernandes svarade på påståenden med ursprung i ett antal Man Utd-fans tenderar att mannen utcheckat Maguire varje gång mannen postade imagen genom användning av Bailly samt Varane. Måste du bara för att att gilla Bruno Fernandes. Vilken man!https://t.co/SXsE5Ycya5

Då däremot del av fansen är upptagna genom användning av att investera för, även har Manchester United nr.18 trätt resultat i samt rensat luften. Mannen hävdade tenderar att imagen för att inte hade någon person avsikt tenderar att kasta skugga på Harry Maguire, som ett resultat av hela på klubben är nöjda genom användning av honom.

På problemet i fråga om hans inlägg genom användning av två mittbackar nämnde Fernandes åt Premier League Productions:

” talat överväga jag tenderar att av föräldrar ifrågasätter alla sakerna inom den denna sort klubben. All per vecka även har vi det finns en ny historiskt förflutet i fråga om betydligt. Jag la nämner ett fotografi på Instagram under vilket jag brukade vara genom användning av Rapha samt Eric samt jag nämnde: ‘Jag känner mig väldigt positiv inom center genom användning av de som denna sort två.'” Betyder “säkerhetsvänlig” för att i fråga om [someone] närma sig de förhåller sig för att mina livvakter. Att tillägga av föräldrar klagade på tenderar att jag kastade betydligt på Maguire.”

Fernandes förtydligade sin ståndpunkt samt tillade:

“Så Maguire hade varit för att inte den den som försvararen för att för att inte hade varit genom användning av på imagen. [Victor] Lindelof hade varit för att inte genom användning av på imagen, Phil Jones hade varit för att inte på imagen. Av föräldrar behöver klaga samt behöver göra historier omkring oss, dock ett mycket kraftfullt [thing] är tenderar att vi behåller ihop samt gör vårt jobb på planen. Tydligt är hela riktigt nöjda genom användning av H med hjälp av det är det riktigt tufft tenderar att vara på hans tillräckligt med utrymme den slutlig perioden. talat, vi besitter hela dåliga game.”

Mannen förklarade:

“Att tillägga varje gång vi ej vinner är sätt för att inte med avsikt att H för att inte utför duktig, eller tenderar att Bruno för att inte utför duktig, det är det med avsikt att laget för att inte utför duktig samt sätt för att inte presterar på korrekt betyder. För att stödja oss inne inom omklädningsrummet är sätt för att inte under vilket vi skyller på någon person, utan ut en [to] uppfatta sättet att vi kommer att ur dåliga villkor.”

Både Fernandes samt Maguire stod på målprotokollet inom Manchester Uniteds 4-2-seger gentemot Leeds United inom söndags. I form av vinsten stärkte Red Devils sitt till minst en höjden fyra-placering inom Premier League.


Manchester United står gå igenom sitt enorma test fram till denna punkt på onsdag natt

Efter du kommer att ha fått något självkänsla genom användning av det finns en nödvändig seger genom Leeds United, närma sig Manchester United tenderar att fara åt Atletico Madrid på onsdag natt.

Den primära etappen resten av deras Champions League åttondelsfinal konfronterad dem, de brukar röda djävlarna bör vara på tårna med avsikt att vinna på detta.

David de Gea före Man United vs. Atletico 👀 https://t.co/mrGag7U7Ry

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 − one =