Neymar vill spela inom Förenta staterna tidigare än han går i pension

Den brasilianske fotbollsspelaren Neymar även har avslöjat är benägna att mannen vill spela inom den amerikanska MLS-ligan inom inte mindre än att det finns en säsong inom karriären. Neymar även har ett kontrakt i form av PSG åt 2025.

På problemet i fråga om mannen vill gå inom pension inom sitt födelseort svarade 30-åringen:

“Jag har ingen aning, jag är icke positiv. Jag har ingen aning i fråga om jag du har någonsin närma sig är benägna att spela inom Brasilien. Dock jag vill spela inom Förenta staterna. “Inte mindre än det finns en säsong”, uttalas Neymar även förklarade varför mannen vill spela inom Amerika.

“För att stödja som första är säsongen under vilket kortare. Sätt betyder är benägna att jag jag skulle inte ha tre månader ledigt. “Min yrke jag skulle inte vara lång sikt.”

Neymar även har varit execs av den anledningen som mannen hade varit 17 12 månader tidigare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 1 =