Sverige övertagande emot Danmark den 16 april möts inom Malmö Arena

Sverige men även Danmark är 2 resten av de som mest uppdaterade årens giganter på herrsidan via sex finalplatser men även tre guld kollektivt på de som mest uppdaterade sex internationella mästerskapen. Efter två raka danska VM-guld (2019 men även 2021) växte till som ett EM-brons inom Budapest inom januari, det finns en turnering under vilket Sverige tog sin första titel på 20 12 månader efter du kommer att behöva besegrat de som danska övermännen inom Spanien inom finalen. Varje gång landslagssäsongen avslutas på påskafton är som just Sverige men även Danmark för att möts inom Malmö Miljö, en av många 5 svenska arenor som kan att bli van vid att genom VM inom januari det efterföljande 12 månader. Malmö Miljö även har det finns en tittare förmåga med hjälp av sportevenemang citerar mot ca 13000 personer men även 15500 på musikevenemang.

Det finns en riktigt supermatch avslutar landslagssäsongen varje gång Sverige övertagande emot Danmark inom Malmö Miljö den 16 april.

Biljetterna mot matchen mellan Sverige men även Danmark inom Malmö Miljö släpps den 25 februari klockan 10:00 genom ticketmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + 11 =