“Jag kan för att inte av religion sätt när som helst pojken ringde mig” – Chelsea-stjärnan avslöjar “massiv” position för att Petr Cech spelade inom övergången mot Stamford Bridge

Chelsea Målvakten Edouard Mendy även har avslöjat den “enorma” position för att klubblegendaren Petr Cech spelade när som helst pojken värvade den senegalesiske spelaren.

Mendy, 29, hände mot Chelsea med ursprung i Ligue 1-dräkten Rennes för att stödja 22 hundratusentals kilo inom september 2020 att tillägga tipsades resten av en hel del är benägna att förvandlas till Kepa Arrizabalgas understudy. Ändå den senegalesiske landslagsspelaren växte till Blues startmålvakt att tillägga gjorde ännu rad spektakulära prestationer för att stödja Thomas Tuchels facet.

4 stora troféer och 6 stora individuella utmärkelser på drygt ett år… Édouard Mendy är världens bästa målvakt. . https://t.co/Uz7zbg0f8d

Mendy även har för tillfället är avslöjat rollen för att då Chelsea-målvakt att tillägga förhandenvarande innevarande klubbrådgivare Petr Cech hade inom spelarens flytt mot Stamford Bridge. 2021 års AFCON-vinnare instruerade för att stödja 5th Stand-appen (citerad resten av Chelsea Chronicle) inom på detta avseende:

“Mannen även har varit monumental för att stödja mig. Jag kan för att inte av religion sätt när som helst pojken ringde mig, för att stödja för att stödja mig är pojken ännu legend.”

Mendy även har ägnat ett tag åt är benägna att lära sig genom den då Tjeckiens målvakt. Mannen nämnde sisådär exakt samma:

“Mannen är utan tvekan en av de som finaste målvakterna inom historien, att tillägga jag äger turen det som får träna genom användning av honom att tillägga låt oss hur du kan pojken jobbar på närhet håll regelbundet.”

Mendy fortsatte:

“Mannen erbjuder mig ganska lika bra rekommendation är benägna att förvandlas till en större målvakt att tillägga hur du kan jag kommer spela min position för att stödja laget.”

Petr Cech bör ges ett specifikt värdet för att stödja framgången genom användning av Edouard Mendy. Hans flytt mot Chelsea roterad alldeles hans yrke.

Mendy även har har inte men ännu spektakulära kampanj den denna sort säsongen efter ett 12 månader då pojken vunnit UEFA:s värdet för att stödja finaste målvakt för att stödja sin vackra debutkampanj på Stamford Bridge.


Rätt sätt att även har sätt gått för att stödja Edouard Mendy inom Chelsea?

Även om pojken bara för att även har tillbringat drygt ett 12 månader genom användning av Blues, behåller Edouard Mendy fort på är benägna att förvandlas till förmodligen den största Premier League-målvakterna inom den denna sort generationen. Mannen även har samlat på sig spektakulära 37 nollan på 71 matcher genom tävlingar för att stödja Thomas Tuchels facet.

Mendys närvaro att tillägga skottstopp är oöverträffad, att tillägga hans beslutsfattande inom en-mot-en är korrekt. Mannen även har gjort ett par anmärkningsvärda prestationer för att stödja Tuchels team: ingen person större än inom Blues sammanlagda 3-1 seger genom Real Madrid inom Champions League förra säsongen.

29-åringen reagerade fort på ett sött skott med ursprung i Los Blancos anfallare Karim Benzema, att tillägga dykte fantastiskt med tanke på neka fransmannen. Mendy hade varit återigen med tanke på avskurna Madrid-stjärnan med ursprung i är benägna att göra mål som. Anfallarens målinriktade nick tippades briljant resten av Blues väktare.

Edouard Mendy närma sig är benägna att försök att hålla på genom användning av på detta inom Ligacupfinalen på ett tag denna månad. Mannen vill dessutom ut är benägna att spela sin position med tanke på stå till tjänst Blues är benägna att färdiga sig duktig inom de som tre olika tävlingarna de som ändå är genom användning av inom

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + 17 =