Iznagi: Vi spelade de allra bästa matchen den den här typen säsongen, vi förtjänade för att inte ett nederlag

Inter borta kontra Liverpool närma sig tenderar att göra en resa i form av två fientlig mål som. Liverpool hela det föregående paret av 20 minuterna i form av två mål som avgjorde matchen att tillägga noterade det finns en seger i form av 0:2.

Å andra sidan oavsett Inter-tränarens nederlag, Simone Inzaghi uttryckte tillfredsställelse.

”Jag frejdig att tillägga nöjd med mitt Inter, vi spelade de allra bästa matchen den den här typen säsongen. Jag beklagar resultatet som ett resultat av vi icke förtjänade ett sådant nederlag. Denna prestation måste ändå påverka vårt självvärde. “Vi spelade kontra ett resten av de som finaste lagen anger orsak tillfället”, nämnde Inzaghi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + two =