Ledarna med hjälp av PSG gick kommer in inom huvuddomarens omklädningsrum inom halvtid

PSG fick ett minimalt övertag gentemot Real, efter den primära omgångsfinalmatchen inom Champions League. Matchen avgjordes resten av Killian Mbape inom den 94:e minuten.

Varje sak har varit rent på planen, matchen dominerades totalt resten av PSG-spelarna, som skedde det finns en incident inom paus inom domarnas omklädningsrum. På detta hävdar “Marka”, det finns en media för att lutar åt Real.

Journalisten Michel Angel Toribio rapporterade är benägna att ledarna med hjälp av PSG gick kommer in inom omklädningsrummet även hotade huvuddomaren Daniele Orsato.

“Al Kelaifi även Leonardo, för att hände ner inom halvtid, gick kommer in inom omklädningsrummet som ett sätt att pressa Orsato genom försöket inom första halvlek. “Av föräldrar med ursprung i UEFA bevittnade dessutom dessa påtryckningar,” hävdade Toribio.

Reals Carlo Ancelotti hade repliker efter matchen.

“Vi hade två idrottsman för att har varit avstängda de brukar varje “föll”. I sanning talat inverkade deras övergående för att det finns en en present åt det finns en rival. Jag uttalas som åt domaren. Vi går lång sikt. “Vi till in omväxling dem som för att inte närma sig är benägna att spela inom returmatchen”, uttalas Ancelotti.

I fråga om på detta stämmer är som absolut är benägna att UEFA närma sig är benägna att inleda det finns en utredning.

Returmatchen inom Madrid är planerad åt den 9 mars.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 1 =