2 massiva Manchester United-floppar inom Premier Leagues historiskt förflutet

Manchester United är sätt förmodligen den mest framgångsrika laget inom Premier League-eran. Via 13 triumfer har dem lika ganska mycket av Premier League-titlar för att Arsenal (3), Chelsea (5) dessutom Manchester City (5) kollektivt.

Alla de deras titeltriumfer genom Premier League-eran hände genom Sir Alex Ferguson. Den skotske legenden etablerade United för att det finns en energi tenderar att träna ut via genom sin vistelse inom klubben. Dock eftersom den hans pensionering 2013 även har den röda halvan resten av Manchester kämpat.


Manchester Uniteds bekymmer på transfermarknaden är väldokumenterade

Eftersom den avgången resten av Alex Ferguson, United även har fallit ifrån sitt eget nation. Sätt även har gått det praktiskt taget ett decennium eftersom den den 13-faldiga Premier League-vinnaren lämnade Old Trafford, men den är säkert Manchester-baserade klubben även har men för att inte vunnit ligan.

Ganska mycket resten av deras misslyckanden är på grund av det finns en dålig rekryteringspolitik. Genom loppet av de som mest uppdaterade åren även har Red Devils gjort med hjälp av ganska mycket av dåliga värvningar.

Manchester Uniteds tröja nummer 7 sedan Cristiano Ronaldo slutade 2009: Michael Owen: 5 mål Antonio Valencia: 1 mål Ángel Di María: 3 mål Memphis Depay: 2 mål Alexis Sánchez: 3 mål https://t.co/YFmN12VqX6

På den noten, här är cirka titt på 5 resten av deras massiva floppar genom de som mest uppdaterade 30 åren.


#1 Diego Forlan – €11 hundratusentals

Diego Forlan är ett resten av de som ovanliga fallen av en jätte anfallare för att misslyckats genom Sir Alex Ferguson. Uruguayanen köptes ifrån Independiente med hjälp av 11 hundratusentals euro, vilket hade varit det finns en betydligt summa 2002. Forlan upptäckta webben inom 13 Premier League-matcher dessutom 5 Champions League-framträdanden genom sin första säsong på Old Trafford.

Hans målrekord genom de som närmaste säsongerna lämnade ändå en betydande mängd tenderar att önska. Forlan gjorde bara för att tio mål som på 49 ligamatcher 2002-03 dessutom 2003-04. Dessa siffror hade varit oacceptabla med hjälp av det finns en mittanfallare för att utför med hjälp av det finns en team för att tävlar i fråga om titeln.

DENNA DAG: 2004 kom Diego Forlan till Villarreal från Man Utd för 2 miljoner pund. Han gjorde 25 mål och vann Pichichi Trophy under sin första säsong. ⚽️ https://t.co/Mit06SZfec

Forlan gjorde bara för att 17 mål som på 97 matcher med hjälp av United. Mannen såldes mot Villarreal 2005, dessutom växte till det finns en hela genom tiderna storhet med hjälp av Atletico Madrid dessutom Uruguay. Vinnaren resten av FIFA World Cup Golden Boot 2010 hade det finns en hetsig ett tag inom Storbritannien.


#2 Memphis Depay – €34 hundratusentals

Manchester United hade varit entusiastiska genom ankomsten resten av Memphis Depay ifrån Eredivisien. Den holländska forwarden hade varit det finns en lovande idrottsman, å andra sidan kan ändå för att inte leva nämner mot drömmarna inom engelsk fotbollsfolks. Mannen gjorde ynka sju mål som på 53 matcher med hjälp av United tidigare än pojken hände mot Lyon 18 månader på ett tag.

Depay hade det finns en sensationell kampanj 2014-15 via PSV dessutom gjorde 22 mål som inom ligan genom det finns en titelvinnande säsong. Louis van Gaals United slösade för att inte bort ett tag via tenderar att slutföra ett enormt strejker med hjälp av honom.

Memphis Depays statistik för klubb och land sedan han lämnade Manchester United:🎖 143 matcher⚽️ 56 mål🎯 55 assist Har varit på 🔥 sedan han lämnade klubben. https://t.co/2PVveV2Gx6

Depay kämpade ändå i ett försök att anpassa sig mot nödvändigheterna ifrån den engelska toppklassen. Mannen producerade bara för att 13 målbidrag på genom 50 matcher, vilket hade varit ett genom par. Efter spektakulära uppvisningar med hjälp av både Lyon dessutom Nederländerna, fick Depay det finns en flytt mot Barcelona förra året.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen + nineteen =