Ragnik: Vi förebygga med ett syfte att spela bravo inom ett par halvlek

Manchester United gjorde för närvarande fansen upprörd gång efter du kommer att ha utfört bara en:1 emot Southampton, tränaren Ralph Ragnik är faktiskt för att inte är inte nöjd genom användning av resultatet.

Sancho gav Manchester United ledningen inom den 21:a minuten, så Adams kvitterade på 48.

“Den fjärde matchen under vilket vi hade ett övertag, men även mot ultimata vunnit vi endast en den bästa poängen…. Det är det besvärligt för att helt enkelt acceptera, så vi bör. Första halvlek har varit väldigt bravo, jag är inte nöjd genom användning av sätt vi bekräftade. Vi lät dem för att inte göra en mängd chanser. Dock de som gjorde mål som till att börja med resten av olika halvlek. “Eftersom den öppnades matchen, vi hade en möjlighet som är att förverkliga, så vi förebygga med ett syfte att upprätthålla oss inom form inom ett par halvlek”, uttalas pojken. Ragnik.

United ligger femma inom Premier League-tabellen genom användning av 40 den bästa poängen… efter denna oavgjorda match.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 1 =