Eriksen gör icke debut för att stödja Brentford inom helgen

0

Brentfords nya utövare, Christian Eriksen, kommer inte att göra är benägna att göra sin debut för att stödja denna medlemskap på lördag emot Crystal Palace, tillförene, även när pojken hade sannolikheten, räknade Brentford för att inte i form av honom emot Manchester City.

Brentford-tränaren, Thomas Frank bekräftat är benägna att dansken missar matchen emot Crystal Palace.

“Eriksen tränar duktig, pojken är det finns en fantastisk utövare och det är det ett nöje är benägna att låt oss honom i form av bollen. Så pojken kommer inte att göra är benägna att vara förbereda att för att stödja morgondagen. “Vi är benägna att spela det finns en vänskapsmatch på måndag även då kommer att få pojken min”, uttalas Frank.

Mannen förklarade är benägna att den primära veckan användes resten av expertpersonalen med ett syfte att se till att på Eriksens tillåta även med ursprung i det efterföljande ska sätt bedömas rätt sätt att en alltför stor mängd sätt faktiskt är redo att.

Eriksen ser fram emot stötta Brentford.

“Jag räkna med är benägna att sätt för att inte närma sig är benägna att dröja länge tidigare än jag handledningar Brentford. I fråga om sätt fanns någon person ångest jag skulle inte jag för att inte återvända. Jag överväga på även på mitt kranskärl. Jag den här typen med ett syfte att ge ett gram gång inom Premier League. “Jag mår duktig”, uttalas Eriksen.

Det följande officiella match under vilket pojken är redo att debutera är emot Arsenal den 19 februari.[ad_2]

Leave a Reply