Brentford besegrar rekord hela genom är benägna att dumpa Eriksen tröja

Brentford-laget tog inte för länge sedan kommer in Christian Eriksen, samt på detta strejker bekräftade sig vara ett komplett mål som med hjälp av engelska Premier League.

Brentford bestämde sig som ett sätt att ge Eriksen en möjlighet som är är benägna att återvända ytterligare planen efter fallet genom användning av EM inom Danmark varje gång mannen drabbades resten av det finns en hjärtattack. Tillkännagivandena hade varit som Eriksen ska stoppa spela fotbollsfolks, dessutom bestämde sig dansken som ett sätt att hålla det uppEuforin bland Brentfordfansen genom värvningen genom användning av Eriksen är stor samt som ledde ytterligare rekordförsäljning resten av tröjorna genom användning av namnet på den danske fotbollsspelaren. Brentford fick specifikt 24 efter beskedet i fråga om överlåtelsen order hemmahörande i Eriksens farfar hemmahörande i alltsammans 21 antal av länder som.

Som hade varit den väsentligen den mest framgångsrika försäljningsdagen inom klubbens historiskt förflutet genom användning av 30 gånger fler beställningar än standard.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + 17 =