Pandevs agent: Vi hände överens i fråga om överföringen i hela, två timmar

Goran Pandev lämnade bedövning Genoa på transferfönstrets slutlig dygn samt flyttade ytterligare Parma, under vilket han kommer spela resultat i ytterligare toppen resten av säsongen.

Hans agent Leonardo Corsi nämnde tenderar att övergången hade varit oplanerad samt tenderar att tanken föddes bara för att timmar tidigare än transferfönstret stängde.

“Konceptet ytterligare överföringen föddes totalt resten av det finns en slump. Igår hela 16:30 ringde de som mig att kunna undran i fråga om vi kan förbereda transfern. Låtlektioner oss försök att, nämnde jag ytterligare dem. Vi somnade på två timmar att kunna slutföra överföringen. Men även överallt i telefonen. “Jag äger aldrig kommit överens i fråga om det finns en övergång så fort”, nämnde Corsi.

”Resultat i ytterligare igår tänkte pojken för att inte på för att avvika för Genua, pojken planerade för att slutföra sin yrke under vilket samt jag föreställa tenderar att varje gång {han går} inom pension närma sig pojken tenderar att hålla på tenderar att bo inom Genua. Sätt vände ändå massor av förändringar, pojken kände tenderar att klubben önskade att börja dela hemmahörande i noll genom användning av barnen ivrig spelare. Inom Parma närma sig pojken tenderar att vara huvuddelen resten av projektet, pojken skulle vara huvudpersonen hela olika delen resten av säsongen. “Parma även har ett duktig grupp, klubben är seriös.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four − two =