116 ska tävla inom Peking den svenska OS-truppen

116 ska tävla inom Peking Den svenska OS-truppen är komplett att tillägga inskriven. Ett fullständigt består truppen resten av 116 idrottare. Dem har en massiv och robust trupp i form av os-medaljer för att stödja brons, silver att tillägga guld. Målet är är benägna att göra Sveriges främsta vinter-OS hela genom tiderna, säger truppchefen. Den svenska delegationen även har anlänt mot Kina att tillägga även har skrivit komma in den svenska truppen inom Peking. Truppen inom sin helhet består resten av 116 idrottare att tillägga 148 ledare/tekniker. Truppen fördelas på tre OS-byar. Isbyn inom Peking i form av idrotter för att ishockey, curling, skridsko, konståkning att tillägga olika sporter. Alpbyn inom Yanqing i form av alpint att tillägga rodel. Snöbyn inom Zhangjiakou att tillägga olika sporter. Hantera ceremonin den 4:e startar den primära ligan inom curlingmixeddubbel den 2:a att tillägga leder toppen resten av alla de tävlingar, att tillägga 4 matcher, tillsammans med den ett område matchen mellan Kina att tillägga Schweiz, närma sig är benägna att hållas.

Sverige är Sochi, Pyeongchang Även inom turneringen möttes de som inom första matchen att tillägga fel i form av det finns en den bästa poängen…. Så inom Pyeongchang ser ut sätt det har varit det en möjlighet som är att förverkliga, för att är benägna att visa sig vara förödmjukad inom 2:a matchen att tillägga vinna 2019 års världsmästerskap. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 2 =