Natten Cross slutade konsumera: Det efterföljande dygn kan jag för att inte ens öppna ögonen

Den 33-årige representanten med hjälp av Tyskland, Tony Cross, instruerade med hjälp av första gången sättet att mannen gav nämner alkoholen när som helst mannen hade varit 22, att tillägga förklaringen hade varit nederlaget gentemot Chelsea inom finalen inom Champions League.

Säsongen 2011/2012 vunnit Chelsea Champions League efter du kommer att behöva slagit Bayern inom finalen. Cross hade varit då 22 12 månader att tillägga spelade inom den matchen ifrån första minuten. Nederlaget hade varit rätt hårt med hjälp av honom. Inom podden mannen gjorde inte för länge sedan instruerade Cross sättet att mannen önskade att “bota” sin ilska genom användning av alkohol efter matchen.

“Efter finalen gentemot Chelsea inom Champions League ha i åtanke jag tenderar att jag brukade vara väldigt ledsen. Inom som det ögonblick som bestämde jag mig med tanke på konsumera extra tequila att tillägga på så betyder skala tillbaka min ilska. Jag tog tequila som ett resultat av som hade varit den den som alkoholhaltiga drycken jag gynnat. Jag drack alltsammans natten. “Det efterföljande dygn mådde jag för att inte i alla avseenden duktig, jag kan för att inte öppna ögonen eller äta… Eftersom den jag såg jag tenderar att alkohol för att inte hade varit duktig att tillägga jag är klar konsumera,” uttalas Cross.

Cross inom sin yrke genom användning av Real även har två titlar inom La Liga att tillägga åt att tillägga genom användning av 4 troféer inom Champions League, så dessutom 4 världsklubbsmästerskap, utöver och extra två eu supercuper. Då genom användning av Bayern hade varit mannen 3 gånger mästare inom Tyskland att tillägga vunnit Champions League säsongen 2012/2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − 7 =