Chelsea tittar på “det efterföljande Kylian Mbappe”, bära kontakt i form av Ligue 1-laget genom affären på 40 hundratusentals euro

Chelsea uppges vara har intresse resten av att notera på Reims Stadium forward Hugo Ekitike. Det är det definitivt värt tenderar att vara uppmärksam på tenderar att Ekitike är också på radarn hos olika Premier League-lag Newcastle United.

I enlighet med Fotboll London, Blues även har tagit kontakt i form av Ligue 1-outfiten i fråga om ett förmodligen strejker anger orsak person mellan 13 och 19 år. Affären är redo att priser Thomas Tuchels facet hela 40 hundratusentals euro. Sätt återstår tenderar att låt oss titta på i fråga om de som flyttar anger orsak Ekitike inom sätt pågående transferfönstret eller mot sommaren.

19-åringen även har inte har någon det finns en genombrottssäsong inom Reims den denna sort terminen. Ekitike även har gjort åtta mål som på 17 Ligue 1-matcher den denna sort säsongen samtidigt dem har lagt ut tre assist. Mannen även har kallats “det efterföljande Kylian Mbappe” inom Frankrike dessutom hans bedrifter även har hjälpt hans team tenderar att klättra citerar mot 14:e tillräckligt med utrymme inom den franska toppklassen.

Ekitike, för att flyttades citerar mot Reims a-lag först till att börja med resten av säsongen 2021-2022, även har dessutom gjort sex mål som på 14 matcher anger orsak sitt B-lag. Mannen väckte först engelska mediers uppmärksamhet varje gång historier antydde tenderar att Newcastle hade varit har intresse resten av hans signatur. Å andra sidan skatorna även har av den anledningen som dess tagit kommer in Chris Wood ifrån Burnley.

Länkarna mot Chelsea är jämförelsevis nya så vettiga på säkert sortiment. Rekordvärvningen Romelu Lukaku dessutom den tyske forwarden Timo Werner även har inte har någon hårt tenderar att göra mål som ständigt. Sådana för att Hakim Ziyech, Mason Mount, Kai Havertz dessutom Callum Hudson-Odoi är icke heller bevisade målskyttar.


Chelseas Premier League-titelbud är redo att redan vara genom

Omvändningen i form av 1-0 emot Manchester City på lördagen (15 januari) placerade Chelsea 13 den bästa poängen… på avstånd ifrån Cityzens efter 22 Premier League-matcher. De som behövde börja dela dra ihop det finns en rad bra poäng så att mot dessutom i form av utmana Pep Guardiolas skenande ledare.

Blues kan ändå bara för att vinna 1-1 emot Brighton dessutom Hove Albion på Amex Stadium på tisdagskvällen (18 januari). Sätt minskade Citys ledning i form av det finns en den bästa poängen…, så de får utöka sätt gapet mot 15 den bästa poängen… hela genom att förverkliga sin match inom hand.

Poäng delas på Amex Stadium efter ett spännande möte på sydkusten 💥#BHACHE https://t.co/WDHSYdWtJF

På detta är redo att miljövänligt avsluta Chelseas princip på Premier League-titeln ta hänsyn deras rädsla på alla de tre områden på planen dessutom Cityzens obotliga form. Blues huvudfokus är redo att för tillfället är flyttas mot olika tävlingar i fråga om de som ska besluta citerar betydligt silver den denna sort säsongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × one =