Personer närma sig är benägna att efterträda Benitez? Två engelska legender kan via inom sporten

Everton bestämde sig som ett sätt att skiljas hemmahörande i manager Rafael Benitez efter är benägna att laget besegrats resten av Norwich.

Everton närma sig sporadiskt att styra honom Duncan Ferguson. Just då dyker sätt citerar kunskap inom media i fråga om personer för att är redo att utvecklas till efterträdare mot Benitez, 4 namn nämns.

Inom offentligheten stack de som ut för att de som förmodligen den mest seriösa kandidaterna Roberto Martinez, Nico Kovac, Wayne Rooney men även Frank Lampard. Engelska medier uppger är benägna att den 2 engelska legenderna även har det finns en vinst.

Lampard är ur spelet efter du kommer att behöva blivit sparkad resten av Chelsea förra säsongen, då däremot Rooney leder Derbyt men även i fråga om så mycket som situationen för att stödja denna medlemskap är tänkt, skriver mannen positiva slutresultat. Rooney är det finns en tidigare att på detta Everton-spelare men även även har det finns en speciell relation mot fansen, så hans ankomst skulle definitivt mötas via eufori.

För att stödja tillfället ligger Everton via 19 vunna den bästa poängen… på 16:e tillräckligt med utrymme inom tabellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × five =