Haaland attackerade ledningen, inom Dortmund överraskad

Borussia Dortmund-stjärnan Erling Halland nämnde är benägna att pojken skämdes genom är benägna att klubben uppmanade honom är benägna att besluta i fråga om sin framtid så snabbt för att uppnåelig.

“De som mest uppdaterade sex månaderna även har jag för att inte velat talande i fråga om det långa loppet resten av respekt med hjälp av klubben. Dock klubben debuterade pressa mig är benägna att förmedla ett val. Jag behöver bara för att spela fotbollsfolks, å andra sidan de som pressar mig är benägna att besluta. med hjälp av det långa loppet. “Jag bestämmer”, nämnde Halland.

Efter på detta meddelade Dortmunds sportchef, Michael Cork, just nu är benägna att de som hade varit förvånade genom Hallands fras.

“haaland kommentarer hände för att det finns en överraskning. Sätt finns ingen person deadline även inga förhandlingar i fråga om nytt kontrakt eller överlåtelse men. “Dock vi bör placera oss ner även talande någon person ,” nämnde Cork

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × four =