Klopp i fråga om situationen via Salah: Att skriva ner på en gigantisk affär är icke för att att göra inköp det finns en bärbar telefon

Salahs framtid inom Liverpool återstår att vara oklar men även sätt spekuleras oavbrutet i fråga om hans eventuella avgång.

Samtidigt spekulationerna av konstant förhandlar Liverpool i fråga om ett nytt kontrakt, å andra sidan det är det ändå okänt i fråga om egyptiern är framemot att notera på eller för att inte. Jurgen Klopp, för att försökte klargöra sin touch på i fråga om alltsammans situationen.

“Att skriva ner på en gigantisk affär är icke för att att göra inköp det finns en bärbar telefon. Eftersom den skriver man bara för att till 1 sak och det är det det bara om klart. Jag anger möjlighet för att inte vi säger att som vi har ett besvär, sätt handlar bara för att i fråga om namn. “Som finns utfärdar för att bör ses hemmahörande i ganska mycket av vinklar,” uttalas Klopp.

I överensstämmelse med spekulationer på ön hela tidigare period farligt Salah Liverpool i fråga om det finns en betalning på 400 000 pund per per vecka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × two =