“Jag tappade lusten till tränare i form av Kuman”

Ronald Koeman lämnade Barcelona anger orsak ett par månader eftersom den, å andra sidan pojken är ändå ett resten av huvudämnena inom spansk media.

Presidenten Joan Laporta bestämde sig att kunna sparka honom Kumanmen även anställde honom inom hans ställe Xavi Hernandez. Kuman lämnade för att inte laget på finaste tillvägagångssätt, men även en mängd idrottsman dolde för att inte sin tillfredsställelse som ett resultat av holländaren fick sparken.

Bland dem finns den unge fotbollsspelaren Alex Collado, för att vände avskriven resten av Kuman efter få träningspass.

Den unge fotbollsspelaren storspelade anger orsak Barcelona B förra säsongen, varefter pojken ägde rum inträffade mot a-laget, å andra sidan Kuman gav honom ingen person sannolikhet.

“Jag har kunskap eller färdighet i vi säger att är benägna att i form av Kuman tappade jag lusten till tränare. “Mannen pratade för att inte i alla avseenden i form av mig men även uttalas för att inte mot mig hade varit jag behövde optimera mig”, avslöjade den unge fotbollsspelaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen + eleven =