Cross: Jag behöver för att inte förstöra min relation genom användning av Real genom användning av ett antal “spelet”

Den tyske spelspelaren Tony Cross bekräftade återigen tenderar att mannen behöver avsluta sin yrke inom Real Madrid-tröjan.

Cross utför sin åttonde säsong inom den “kungliga” klubben, dessutom hans kontrakt går ut när som helst pojken är 33 12 månader föråldrad.

“Jag behövde avsiktligt tenderar att mitt kontrakt jag skulle inte ge upp efter jag i har varit 33 som ett resultat av det är det den idealiska åldern så att för att hitta vad jag kommer göra härnäst inom min yrke,” uttalas Cross.

“Mitt förhållande mot Real Madrid är extremt dessutom jag behöver för att inte förstöra sätt genom användning av ett antal “spelet”. Jag inneha det finns en tydlig vilja för att slutföra min yrke inom den den här typen klubben dessutom sätt jag vet att alla de. “Jag anger möjlighet för att inte vi säger att i fråga om det kommer inträffa 2023 eller ett antal 12 månader efteråt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 − 2 =