Ibra kvitterade Ronaldos otänkbara rekord

Milanos ivrig spelare mottagit dessa dagar rutinmässigt emot Venedig genom användning av 3-0 inom den italienska Serie A.

Milan tog ledningen dessa dagar inom den övriga minuten, genom användning av målet resten av Zlatan Ibrahimovic, för att lyckades göra det finns en bragd som ett resultat av Venedig hade varit den 80:e klubben inom höjden 5-ligorna för att mannen gav ett mål som åt.

Tidigare att honom lyckades Cristiano Ronaldo göra sätt även gjorde ett mål som emot Burnley.

Såväl som kvitterade Ibrahimovic rekordet med hjälp av Francesco Totti, som ett resultat av mannen med hjälp av tjugofjärde året inom rad gjorde inte mindre än att ett mål som inom officiella matcher.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − eleven =