City-stjärnan flyttade åt sätt väsentligen den mest beryktad fängelset inom Storbritannien

Manchester Citys försvarare Benjamin Mendy även har tillbringat jullovet inom Strangeways, ett resten av de som tuffaste men även väsentligen den mest beryktad fängelserna inom Storbritannien, genom vilket han kommer behålla med hjälp av det långa loppet.

Mandy, 27, åtalades förra året med hjälp av sju omständigheter resten av våldtäkt på 4 men även sexuellt övergrepp till minst en 5:e en dam.

Mannen även har suttit inom kåk av den anledningen som augusti men även närma sig tenderar att ställas gå igenom rätta den 24 januari. Mandy även har stängts resten av hemmahörande i Manchester City, tagits bort hemmahörande i FIFAs online-spel men även förflyttats hemmahörande i Liverpool-fängelset åt Manchester Strangeis-fängelset på tisdagen, för att hyser fångar för att även har beskrivits för att farliga.

“Strangews är ett resten av de som strängaste fängelserna inom Storbritannien, dock hans olika bekymmer skulle vara Manchester United-fansen som kan vara inom sätt. “Hans namn närma sig regelbundet tenderar att skrikas på natten att kunna lämna honom sömnlös, specifikt som ett resultat av pojken anklagas med hjälp av våldtäkt”, skriver tabloiden “Solar”.

Tabloiden skriver tenderar att de som våldtäktsanklagade för att inte är fashionabla bland avskärningarna men även sätt är redo att tillfogande och extra bekymmer med hjälp av Mandy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − 14 =