“Det är det bara för att ett löjligt berömmelse” – Agbonlahor överväga är benägna att sätt för att inte finns “ingen person sannolikhet” för att stödja Chelsea-man att fästa sig mot Premier League-rivaler

Gabriel Agbanlahor överväga för att inte är benägna att Chelsea närma sig är benägna att dumpa Romelu Lukaku mot Tottenham Hotspur.

Romelu Lukaku drogs inte för länge sedan mot centrum för att stödja det finns en massiv kontrovers inom Chelsea efter hans osanktionerade intervju i form av Sky Italia.

Lukaku nämnde mot Sky är benägna att pojken hade varit missnöjd i form av Thomas Tuchel inom Chelsea genom den chatten. Lukaku hävdade vidare är benägna att pojken längtade igen mot Inter Milan men även ägde rum inträffade först mot Chelsea efter du kommer att behöva misslyckats i form av {att ansluta till} Real Madrid, Bayern München men även Barcelona.

För att väntat hade varit klubben men även deras följare upprörda genom Lukakus intervju. Huvudtränaren Thomas Tuchel tog bort spelaren hemmahörande i truppen för att mötte Liverpool förra helgen.

Chelsea höll namn i form av honom inom måndags men även Lukaku även har bett i fråga om ursäkt inom luften eftersom den dess.

“Jag ledsen, killar”. Romelu Lukaku officiella upptäck mot Chelsea-fans för att delas resten av klubbkanaler 🔵⤵️ #CFC https://t.co/7m3vfvXDfR

Det är det ändå otroligt är benägna att utfärdar men även ting närma sig igen mot metoder till de som hade varit snabbt. Som även har lett mot upplevelser i fråga om är benägna att Chelsea är redo att komma är benägna att skiljas hemmahörande i belgaren. Lukakus föregående Inter Milan-chef Antonio Conte är kl Tottenham Hotspur för tillfället.

I fråga om Spurs skiljer sig hemmahörande i Harry Kane närma sig de som är benägna att skulle vilja det finns en ny nummer 9. Som även har lett mot upplevelser i fråga om är benägna att Chelsea är redo att dumpa sin olyckliga anfallare. Ändå den föregående Aston Villa-forwarden Gabriel Agbanlahor även har slängt dem rapporterar.

“Som finns hundra pc sannolikhet är benägna att sätt för att inte pågår”, nämnde Agbonlahor mot Football Insider-korrespondent Connor Whitley.

“Det är det bara för att ett löjligt berömmelse. I fråga om Chelsea ska dumpa Lukaku närma sig de som är benägna att vilja ha det exakta 100 hundratusentals kilo. Spurs kommer inte att göra är benägna att spendera sätt, för att inte varje gång dem har Harry Kane för att anfallare.”

Mannen lade mot:

“Ingen person sannolikhet är benägna att sätt pågår. Jag överväga är benägna att Lukakus ställning inom Chelsea närma sig är benägna att lösas. Mannen närma sig mest sannolik göra mål som inom FA-cupen men även alla sakerna närma sig är benägna att glömmas. Klubben närma sig är benägna att låt oss titta på Lukaku för att det finns en vital idrottsman, pojken även har för tillfället är bett i fråga om ursäkt. Du förflyttar dig vidare. Som pojken även har gjort räcker för att inte att kunna förvisa honom, han kommer spela gång.”

Chelsea även har det finns en truppkris hantera ett överbelastat matchschema för att stödja januari

Chelsea även har drabbats resten av det finns en skadekris den denna sort säsongen. Truppen även har dessa dagar så ganska mycket av för att sju idrottsman för att brista p.g.a. olyckor men även Covid-19. Som borde inte ha varit lägre än tre frånvarande eftersom den den tipsa resten av november för att stödja det finns en given Chelsea-match.

Som även har för tillfället är nått det finns en höjden i form av Reece James, Trevoh Chalobah men även Andreas Christensen hela uteslutna p.g.a. olyckor, medans Ben Chilwell ändå är långtidsfrånvaro. N’Golo Kante men även Thiago Silva även har undersökt optimistisk för att stödja Covid-19.

Cesar Azpilicueta hade varit tvungen är benägna att bli ersatt inom sin mest uppdaterade match kontra Tottenham efter är benägna att pojken betraktade du kommer att behöva dragit det finns en benmuskel. Deras det efterföljande match är kontra Chesterfield inom FA-cupen den 8 januari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + two =