Nordkorea avfyrade det finns en oidentifierad missil, uppger den sydkoreanska militären

Nordkorea avfyrade det finns en oidentifierad missil inom oceanen, sade den sydkoreanska militären, dessutom på detta hade varit Pyongyangs första sådana test genom loppet av sätt nya året.

Raketen avfyrades inom oceanen öster i fråga om halvön, sade befälhavare på Sydkoreas högkvarter, utan ut en att erbjuda och extra huvudpunkterna.

Nordkorea meddelade 2021 är benägna att de som effektivt hade undersökt det finns en ny form av ballistisk missil för att avfyrats med ursprung i det finns en ubåt.

Sätt nya försöket hände efter är benägna att Nordkorea misslyckats genom användning av att svara Washingtons uppmaning åt namn.

Förhandlingarna genom användning av Förenta staterna även har avstannat

Genom loppet av ett viktigt montering genom användning av sätt styrande partiet förra veckan bekräftade Nordkoreas ledare Kim Jong-un sin vilja är benägna att stärka sitt lands militära förmåga, oavsett internationella sanktioner.

Förhandlingarna genom användning av Förenta staterna även har avstannat av den anledningen som mötet 2019 mellan Kim Jong-un dessutom Förenta staterna:s dåvarande president Donald Trump.

Av den anledningen som Joe Biden hände åt makten även har Förenta staterna upprepade gånger sagt är benägna att de förhåller sig kunna träffa nordkoreanska officerare. Pyongyang även har fram till denna punkt avvisat erbjudandet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × four =