Maldini: Via den nya världen närma sig Milan även Inter är benägna att återvända åt den ecu eliten

Milanolegenden Paolo Maldini menar att som är nödvändigt är benägna att konstruera det finns en ny stadion i ett försök att Milanojättarna ska ha förmågan att återvända åt Europatoppen.

Den 2 klubbarna närma sig är benägna att konstruera det finns en ny stadion på t situationen anger orsak “San Siro”, under vilket Milan även Inter även har skrivit historiskt förflutet inom 95 12 månader.

“Milan även Inter behöver det finns en ny stadion i fråga om de som behöver skriva nya sidor inom europeisk fotbollshistoria. Det finns nada annat av olika, vi kommer inte att göra att överlämna som igår, dock vi bör undersöka fortsättningsvis.”

“Jag fast bifogat åt San Siro. Min pappa spelade den här typen, jag spelade på den den här typen världen, identiska till min son, som den här typen är mitt fastigheter. I fråga om vi ​​pratar i fråga om återkallelser, personer jag skulle inte växa till att bli extra sårad än jag. “Dock genom användning av den nya världen närma sig Milan även Inter är benägna att återvända åt den ecu eliten”, uttalas Maldini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 3 =