Kraftiga snöstormen i Amerika i söndags

Den kraftiga snöstormen, för att startade inom Amerika inom söndags, lämnade omkring det finns en halv miljon folk utan ut en elektricitet inom sydöstra delen resten av landet, flyttar för tillfället är ytterligare östkusten, allteftersom Washington att tillägga federala tjänster sakta stänger p.g.a. katastrofen, skriver “Forbes “.

US National Weather Service även har utfärdat det finns en varning att tillägga förutspår 20 ytterligare 30 centimeter snö inom säkert områden.

Snö väntas inom Baltimore, Philadelphia, segment resten av Delaware, Maryland, New Jersey att tillägga Virginia.

State Office of Human Resources meddelade sent inom går natt tenderar att de som federala tjänsterna inom huvudstaden skulle vara stängda just nu, att tillägga arbetskraft för att för att inte strävar inuti räddningstjänsten närma sig tenderar att tillåtas tenderar att för att inte komma ytterligare jobbet, så för att inte de anställda som kan vara personalen inom räddningstjänsten .

Ett antal skoldistrikt inom Maryland att tillägga Virginia även har stängts p.g.a. snöstormen, att tillägga offentliga av högskolor inom Washington just nu att tillägga imorgon skulle vara stängda för att del av sätt rejäla testet med hjälp av Covid-19, så öppningen väntas ytterligare torsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 3 =