Biden samt Putin diskuterar Ukraina-Eskalering är redo att anstränga relationerna

Förenta staterna:s president Joe Biden samt hans ryska motsvarighet Vladimir Putin även har varnat den ene den andre att kunna eskalerande spänningar kring Ukraina är redo att anstränga relationerna mellan den 2 länderna, även har amerikanska samt ryska officerare sagt.

I rad med dem framstod den 2 ledarna förbereda att anger orsak och extra diplomatiskt deltagande efter sätt olika beslutet denna månad.

“Mannen gjorde sätt klart är benägna att Förenta staterna samt dess allierade samt följeslagare jag skulle inte reagera beslutsamt i fråga om Ryssland och extra invaderade Ukraina”, säger Vita hemmet där inom ett pressmeddelande.

Kremls medhjälpare Yuri Ushakov uttalas är benägna att Ryssland har varit är inte nöjd genom användning av telefonsamtalet, för att pojken uttalas har varit fokuserat på de som säkerhetsgarantier för att Moskva efterfrågade hemmahörande i väst.

Ushakov uttalas är benägna att Biden framstod bevara genom användning av i fråga om är benägna att Moskva behövde det finns en sådan {garanti} samt framstod vara seriös inom förhandlingarna, även när meningsskiljaktigheter kvarstår samt konturerna anger orsak det finns en möjlig kompromiss men för att inte har varit fixa, uttalas Ushakov.

Förenta staterna även har upprepade gånger varnat Moskva att kunna de kanske inleda destruktiva sanktioner i fråga om Ryssland inleder det finns en ny övergrepp kontra Ukraina, ett risk för att Ushakov uttalas är benägna att Biden upprepade på torsdagen.

Beslutet varade, i enlighet med amerikanska officerare, inom 50 min.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − twelve =