Villarreal slog Atalanta inom Bergamo för att stödja åttondelsfinalen inom Champions League

Den uppskjutna matchen inom Champions League mellan Atalanta samt Villarreal kom om inom natt.

Värdarna behövde det finns en seger med tanke på kvalificera sig ytterligare det följande avsnitt, samt ytterligare kvarvarande firade sätt spanska laget det finns en 2:3-seger. Gästerna tog ledningen inom den 3:e minuten i form av målet på Danjume efter ett felet resten av hemmalagets skydd. Capua inom den 42:a minuten erbjuder Villarreal det finns en vinst i form av 0:2.

Olika halvlek även har sammanfattning börjat. Danjume gjorde sitt olika mål som inom dagens match samt sätt har varit redan klart personer för att jag skulle inte gå ytterligare utslagsfasen resten av Champions League. Atalanta kom till insikt sent. Malinovski reducerade ytterligare 1:3 inom den 71:a minuten, samt Zapata sköt ytterligare 2:3 10 min på ett tag.

Den italienska representanten kan för att inte göra större än så, så mannen av konstant sin ett sätt inom 1/16-finalen inom Europa League. Villarreal ansluter ytterligare Manchester United inom 1/8-finalen resten av Champions League.

Dragningen ytterligare åttondelsfinalen är planerad ytterligare den 13 december (måndag) klockan 12:00 inom Nyon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + 11 =