Barcelona gav honom ett ultimatum ytterligare Dembele

0

“Barcelona är redo att ändå för att inte göra utvecklingsidealer inom förhandlingarna i form av Osman Dembele så att hålla det uppe samarbetet”, rapporterar Mundo Deportivo.

Dembele även har gått komma in inom sätt slutlig året resten av sitt kontrakt, så i fråga om mannen för att inte förnyar sitt kontrakt är redo att mannen lämna det efterföljande sommartid utan ut en alternativ.

Katalanerna släpper tålamodet samt behöver är benägna att fransmannens framtid ska lösas så snabbt för att uppnåelig. Ledningen skickade specifikt sätt slutlig erbjudandet ytterligare hans agent samt för tillfället är väntar de som på lösningar.

Dembele tjänar 12 000 000 euro i rad med kontraktet. Att kunna hålla det uppe samarbetet erbjuda Barcelona honom det finns en årslön på 7 500 000 euro samt det finns en bonus på 1 000 000 euro per säsong.

Som svar på media inom Katalonien även har Dembele samt hans manager resultat i ytterligare den tipsa resten av denna per vecka på sig är benägna att för att hitta sig i fråga om de som accepterar erbjudandet eller för att inte.

Barcelona är oroliga så att dem kan tappa Dembele utan ut en kompensation, så i fråga om spelaren för att inte skriver på ett nytt kontrakt förrän inom januari är redo att mannen säljas.

Leave a Reply