Det finns inte ett dyft Ronaldo-kontrakt inom Juventus-dokumentationen

Som närma sig alltid nya den lilla bokstaven för skandalen där polisen tog sig in på Juventus kontor och så många som 42 överföringar utreds.

Utöver övergångarna ägnas särskild uppmärksamhet åt samarbetet genom användning av Ronaldo, för att har varit den inom särklass bäst betalda spelaren inom laget av den anledningen som hans ankomst mot Real Madrid. Polisen försökte specifikt för att hitta Ronaldos officiella kontrakt genom användning av Juventus, å andra sidan sätt fanns ett besvär – det finns en sådan överenskommelse fanns för att inte!

Juventus dessutom Ronaldo även har specifikt för att inte sätt märklig officiella dokumentet. Som har varit ett personlig överenskommelse uppgörelse för att stödja de som lönsamma förhållandena för att stödja portugiserna inom Turin.

Inom övrigt är perioden de som mest uppdaterade tre åren kontroversiell inom Juventus dessutom polisen misstänker tenderar att man inom Juventus bevisad nämner orealistiska kvantitet ifrån överföringarna i ett försök att “justera” den lönsamma vinsten dessutom i ett försök att förvärva balans inom redovisningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × one =