Barcelona behöver värva Manchester City-stjärnan på ett låneavtal i form av det finns en köpoption

Baserat på studier hemmahörande i Mundo Deportivo, Raheem Sterling även har rådde Manchester City med avsikt att påskynda sin låneflyttning åt Barcelona inom januari. Yttern har varit på La Liga-klubbens radar genom loppet av det därefter transferfönstret. Oavsett deras misslyckande i form av är benägna att värva honom är mannen ändå på deras radar vänta januari. Möjliggöra Manchester Citys förhandenvarande innevarande omständigheter är redo att Sterling att tänka på för att manövrera för hemmahörande i klubben.

Sterling är icke lång sikt det finns en en typisk startare vänta City, samt mannen gjorde sin fjärde ligastart inom Citizens 3-0-triumf genom Everton inom söndags samt gjorde ett mål som. 26-åringen är uttråkad med {bristen} på möjligheter inom City samt även har sagt åt Pep Guardiola är benägna att mannen behöver skriva på vänta den katalanska klubben inom det följande hemfönster.

Kommer vi att få se Raheem Sterling i Barcelona inom en inte alltför avlägsen framtid? 🤔 https://t.co/nXqLRXO7rm

Xavi Hernández grupp även har uttryckt nyfikenhet med avsikt att värva den förr Liverpool-stjärnan på ett låneavtal i form av det finns en köpoption inom januari. Problemet är ändå La Ligas lönetak, vilket gör som besvärligt vänta alla de nya idrottsman att fästa sig åt Barcelona genom loppet av center resten av säsongens transferfönster.

Barcelona behöver värva Manchester City-stjärnan på ett låneavtal i form av det finns en köpoption

Även när Sterling går i form av på för att helt enkelt acceptera det finns en lönesänkning med avsikt att gå i form av inom Barcelona på inteckning, närma sig den spanska klubben är benägna att skulle vilja dumpa ett par idrottsman med avsikt att skala tillbaka sin lönebudget först. Baserat på Sportaktiviteter ser ut på detta vara det finns en svårt plikt inom januari. På grund av detta faktum ser ut Sterlings avgång hemmahörande i klubben inom som annalkande transferfönstret tveksamt.

Sterling är reflekterande i fråga om de som för att bör uppfyllas med avsikt att mannen ska vara kapabel till ansluta åt Barcelona, ​​å andra sidan pojken är ändå fast valen för att försvinna Manchester City. Efter du kommer att behöva fallit ner inom hackordningen på klubben behöver spelaren för att inte lång sikt spela genom loppet av Pep Guardiola. Sterling föreställa är benägna att det finns en flytt åt Barcelona närma sig för att hjälpa honom är benägna att starta i fråga om sin yrke.

🚨 Barcelona kommer att prioritera värvningen av Man City-stjärnan Raheem Sterling framför Dani Olmo, med Manchester United redo att slå efter Olmo när de fortsätter att spåra hans situation.(Källa: El Nacional) https://t.co/z24xuhMsfW

2 thoughts on “Barcelona behöver värva Manchester City-stjärnan på ett låneavtal i form av det finns en köpoption

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *