Milevski: Efter sätt förvärvade målet tvivlade jag för att inte ens på att vi kanske göra alla delar att kunna återvända

Makedoniens fotbollslandslag besegrade just nu Island dessutom säkrade det finns en störtflod ytterligare VM inom Qatar.

Väljaren Blagoja Milevski efter matchen tackade dessutom vidare Igor Angelovski för att startade denna cykel.

“Jag behöver tacka hela som var denna sort före detta. Initialt är vi hela tacksamma ytterligare min föregångare för att startade den denna sort cykeln, liksom ytterligare ett antal de som landslagsmedlemmar som inte är det denna sort just nu. “Självklart förväntade jag mig sätt, i fråga om jag för att inte förväntade mig framgång jag skulle inte jag för att inte vara denna sort.”

Vi gjorde ett ruschigt mål som kontra Island just nu.

”Makedonien gjorde för att inte ett antal mål som hemma inom de som före detta matcherna, dock vi hade ett antal chanser. Dessa dagar påverkade dessutom gjorde sätt genom vilket rusar målet absolut vårt jobb lättare, dock vi föll för att inte inom betydligt andra, för att inte heller efter de nådde det finns en kvittering. Island är ett kvalitetslag dessutom vi har varit akut medvetna i fråga om vad för att väntar oss. Efter sätt förvärvade målet tvivlade jag för att inte på att vi kanske göra alla delar att kunna komma igen. “Vi visste vad för att hände i form av oss ​​inom Rejkavic, dock vi jobbade svårt på sätt psykologiska det ögonblick som dessutom jag föreställa är benägna att betydligt sådant för att inte närma sig det som inträffar gång förr eller senare.”

Landslaget försöker ändå för att inte ut för att Milevski behöver.

“Vi behöver inte nått den scen jag behöver ha som ett resultat av jag jag vet att är benägna att de som denna sort Stipendiaterna även har potential är benägna att göra mycket mer utvecklingsidealer. “Jag föreställa är benägna att sätt redan inom de som före detta matcherna även har märkts är benägna att vi utför för att ett grupp, sätt finns absolut hus se framåt för att utvecklingsidealer.”

Milevski menar är benägna att effektiviteten inom den 2 mest uppdaterade matcherna för att inte i alla avseenden är betydligt svårigheten.

“Det är det ingen person liten sak se framåt för att ett landslag för att Island att leverera honom tre mål som i form av sätt game mannen utställning. Jag har kunskap eller färdighet i för att inte begära extra ifrån Stipendiaterna. – Effektiviteten {är inte bara} citerar ytterligare anfallarna, att kunna nå målet bör man göra ett fin jobb dessutom tidigare än, just nu dessutom kontra Armenien fungerade alla delar jättebra, säger Milevski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *