Perez: Jag åkte ytterligare Paris efter Ibra, så pojken är enbart en en standard översittare

0

Real Madrids president Florentino Perez önskade att leverera genom användning av Zlatan Ibrahimovic ytterligare Santiago Bernabeu i ett försök att spela kollektivt genom användning av Cristiano Ronaldo.

Perez trodde tenderar att pojken på så metod jag skulle inte avsluta dominansen resten av Barcelona men även åkte ytterligare Paris vänta förhandlingar genom användning av Ibra, men även för tillfället är även har pojken avslöjat intressanta huvudpunkterna.

“Jag behövde faktiskt tenderar att Ibrahimovic jag skulle inte tas komma in medans pojken spelade vänta PSG. Jag antog inom sätt det ögonblick som tenderar att pojken har varit på samma identiska scen för att Cristiano Ronaldo. Jag behövde tenderar att den 2 jag skulle inte spela kollektivt i ett försök att avskurna Barcelonas dominans. “Dock alla sakerna som ett resultat av förhandlingarna fortskred jag märkte jag tenderar att summa pengar har varit viktigare vänta honom än att förverkliga troféer.”

“Pojken önskade att ha det finns en förtjänst dubbelt så överdriven för att Ronaldo. Mötet betraktade för att tenderar att pojken jag skulle inte komma i ett försök att skriva genom genom användning av mig, för att inte jag genom användning av honom. Pojken nämnde ytterligare mig tenderar att vi bara för att jag skulle inte förhandla på hans villkor. Jag nämnde, okej, hej svejs. “Mannen är det finns en en standard mobbare.”

Leave a Reply